باسلوق یکی از سوغاتی های شهرهای مراغه، ملایر و اراک می باشد که با نامی دیگری بنام راحت الحلقوم از آن یاد می شود که در مراسماتی هم‌چون شب یلدا سرو می شود. باسلوق را نه میی تواند در دسته شیرینی ها دسته بندی کرد نه جز دسرها حساب می شود و نه در عین حال نمی توان از میل آن به دلیل خوشمزگی بیش از اندازه آن رد شد. در این بخش در نظر داریم شما را با آموزش کامل طرز تهیه باسلوق خانگی آشنا کنیم تا مهمانی شما از این شیرینی لذیذ بی نصیب نماند.

 

مواد لازم برای تهیه باسلوق خانگی

شکر: ۲۰۰ گرم

آب سرد: ۲ لیوان

گلاب: نصف فنجان

مغز گردو: ۱۰۰ گرم

پودر نارگیل: ۱۰۰ گرم

نشاسته گل: ۱۰۰ گرم

روغن مایع: ۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه باسلوق خوشمزه و مجلسی برای شب یلدا

 


دنیای از خوشمزه ها

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Delta Food Monosodium glutamate گروه شیپور تهران Amanda استخر مهتاب لوگو طراحی شبکه پخش تبلیغات و بازاریابی / 09390858526 گروه سایبری معارفگرام Jeff پرداخت